perjantai 11. kesäkuuta 2010

Antioksidanttiklinikka

Tänään on ollut Hyvä Päivä! Pääsin nimittäin aikani jonotettuani aamulla läpi Helsingin Antioksidanttiklinikan todella tukkoiseen ajanvaraukseen. Soitin nyt, kuten minun toukokuussa pyydettiin tekemään. Sain kuin sainkin ajan Päivi Mäkeläisen vastaanotolle! Vastaanottoaika on vasta syyskuussa, mutta aika on todellakin menettänyt sen verran merkitystään, että pääasia on, että sain ajan, ei sillä ole väliä, koska se on. Samalla käynnillä pääsen jo labraan verikokeisiin ja myös ravintoneuvojan pakeille. Saas nähdä mitä kaikkea meikäläisestä paljastuu! Kerron käynnin jälkeen niistä sitten syssymmällä.

4 kommenttia:

 1. Olisihan tuolla antioksidanttiklinikalla ollut muitakin lääkäreitä, esim. Jaakkolalle on vain 3 viikon jono. Vai halusitko välttämättä naislääkärille?

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista Ommia :). Huomasin, että samojen asioiden kanssa painitaan. Lääkärin sukupuolella ei ollut merkitystä, mutta valinta oli lähinnä intuitiivinen: vakuutuin Mäkeläisen nettisivuilla olleista asiakaskokemuksista, mutta myös "olin antanut itselleni kertoa", että Mäkeläinen ei suosittelisi niin paljon purkeista otettavia vitamiineja ja hivenaineita kuin muut antioksidanttilääkärit. Mene ja tiedä, syksyllähän sen sitten omakohtaisesti totean. Tsemppiä ja sitkeyttä sulle, sitä tämä elinkäinen "ystävämme" vaatii!

  VastaaPoista
 3. Oletko muuten lukenut Paula Heinosen kirjan Hiivaongelmat, suoliston merkitys terveydelle?
  Lainasin sen äskettäin kirjastosta, mielenkiintoinen kirja. Esipuheessaan Heinonen kiittää Mäkeläistä pitkistä antoisista keskusteluista, joten varmaan heidän linjansa ovat pitkälti samanlaisia.

  VastaaPoista
 4. Jep, luin sen keväällä (http://aijustiina.blogspot.com/search/label/hiiva), siitä sainkin kimmokkeen hakeutua Mäkeläisen vastaanotolle. Huippu kirja, suorastaan ahmin sen, kun sain käsiini. Se oli myös lainakirja.

  VastaaPoista